ADSL

ADSL

Zeer voordelig en onbeperkt internet!

fritzbox_7360_left_en_640x400

Een korte geschiedenis les maakt al veel duidelijk. ADSL is een afkorting voor Assymetric Digital Subscriber Line. Hierbij wordt het internetsignaal verstuurd over de koperen telefoonkabel. Om geen storing te veroorzaken tijdens de klassieke telefoongesprekken moet er een splitter gebruikt worden, die heb je waarschijnlijk wel al eens zien zitten in de buurt van je vaste telefoon.

Bij ADSL loopt er glasvezel naar de telefooncentrale op wijkniveau. Daarna loopt het internetsignaal verder over de koperkabel. Dit zorgt voor redelijk wat verlies in snelheid, zeker als je weet dat de meeste klanten vrij ver van de telefooncentrale liggen.

Feiten

ADSL is vandaag de dag nog altijd beschikbaar, wanneer er op jou adres nog geen VDSL beschikbaar is, dan bieden wij jou dit nog aan. Ons advies is altijd om te kiezen voor VDSL omdat dit vele malen sneller internet is.

  • Max. 12 Mbps down / 740 kbps up
  • onbeperkt downloaden
  • WiFi inclusief
  • inclusief vaste lijn
  • Gratis overstappen
  • Gratis installatie
  • Gratis helpdesk
  • Gratis FRITZ!Powerline 1220E set t.w.v. € 119,00

Overal straf internet in huis! Dat wil toch iedereen?  Bestel nu ADSL of VDSL van Mixtus en ontvang gratis een FRITZ!Powerline 1220E set t.w.v. € 119,00
powerline-1220e-set
Waarom kabels leggen als je gegevens ook via de stroomleiding kunt versturen? FRITZ!Powerline 1220E maakt van elke contactdoos in je woning een snelweg voor gegevens: met snelheden tot 1.200 Mbit/s razen ook grote gegevenspakketten bliksemsnel en veilig door het thuisnetwerk.

 

 

 

Kijk maar eens naar onderstaande video hoe simpel het geïnstalleerd is!
Heb je nog vragen? Bel ons gerust 014 97 55 70

 

Stap 1: Aanvragen

Via onze website kunt u een ADSL internetverbinding bestellen. Uw opdracht wordt op werkdagen voor 18:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvangt u van ons een bevestiging van uw aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over uw bestelling zal onze klantendienst contact met u opnemen.

Stap 3: Opleveren

Het modem zal een aantal dagen voor oplevering worden toegestuurd. In deze doos treft u een handleiding aan voor het aansluiten van het modem en de brief met de opleverdatum van uw internetverbinding.

Levertijd

De verwachte levertijd van een internetverbinding, van bestelling tot oplevering, is 10 werkdagen. Wanneer Mixtus uw verbinding kan opleveren op een bestaande lijn, kan het zelfs nog sneller.

Veranderen van provider is megamakkelijk: je hoeft helemaal niets te doen. Wij zorgen wel voor je papierwerk. Van je overstap naar Mixtus merk je helemaal niets. Behalve de prijs van je abonnement, natuurlijk. Stap vandaag nog over! Heeft u nog vragen? bel ons gerust 014 97 55 70.

 

 

 

Installatie van je nieuwe abonnement.
Eén van onze gecertifieerde technici neemt de volledige installatie en activatie van je nieuwe abonnement op zich.
Onze monteur komt bij je langs en zorgt ervoor dat alles perfect werkt.

Fritzbox 7360 modem € 89,00
Splitter € 10,00
Eenmalig nieuwe lijn € 99,00