VDSL

VDSL

Razend snel en onbeperkt internet!  Downloaden wordt nu echt gaaf!

fritzbox_7360_left_en_640x400

VDSL staat voor Very-high-bit-rate Digital Subscriber Line. Dit is de opvolger van de ADSL-technologie. Nu loopt het internetsignaal niet tot aan de wijkcentrale, maar tot aan de straatcentrale. Vandaar worden de signalen dan verder via een glasvezelverbinding vervoerd. Zo is er veel minder kwaliteitsverlies, waardoor de snelheid van je internetverbinding hoger ligt.

Kies zeker voor een VDSL abonnement van Mixtus, u zult hier zeker geen spijt van krijgen!

Feiten

  • Max. 100 Mbps down / 15 Mbps up
  • onbeperkt downloaden
  • WiFi inclusief
  • inclusief vaste lijn
  • Gratis overstappen
  • Gratis installatie
  • Gratis helpdesk
  • Gratis FRITZ!Powerline 1220E set t.w.v. € 119,00

Je downloadsnelheid thuis hangt voornamelijk af van de afstand tussen het aansluitingspunt en de centrale, je computerinstallatie en de binnenbekabeling. Enkel als deze 3 optimaal zijn, kun je genieten van de maximale snelheid.

Overal straf internet in huis! Dat wil toch iedereen?  Bestel nu ADSL of VDSL van Mixtus en ontvang gratis een FRITZ!Powerline 1220E set t.w.v. € 119,00
powerline-1220e-set
Waarom kabels leggen als je gegevens ook via de stroomleiding kunt versturen? FRITZ!Powerline 1220E maakt van elke contactdoos in je woning een snelweg voor gegevens: met snelheden tot 1.200 Mbit/s razen ook grote gegevenspakketten bliksemsnel en veilig door het thuisnetwerk.

Bij elke andere provider, moet je voor je powerline adapters betalen!

Kijk maar eens naar onderstaande video hoe simpel het geïnstalleerd is!
Heb je nog vragen? Bel ons gerust 014 97 55 70

Stap 1: Aanvragen

Via onze website kunt u een VDSL internetverbinding bestellen. Uw opdracht wordt op werkdagen voor 18:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvangt u van ons een bevestiging van uw aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over uw bestelling zal onze klantendienst contact met u opnemen.

Stap 3: Opleveren

Het modem zal een aantal dagen voor oplevering worden toegestuurd. In deze doos treft u een handleiding aan voor het aansluiten van het modem en de brief met de opleverdatum van uw internetverbinding.

Levertijd

De verwachte levertijd van een internetverbinding, van bestelling tot oplevering, is 10 werkdagen. Wanneer Mixtus uw verbinding kan opleveren op een bestaande lijn, kan het zelfs nog sneller.

Veranderen van provider is megamakkelijk: je hoeft helemaal niets te doen. Wij zorgen wel voor je papierwerk. Van je overstap naar Mixtus merk je helemaal niets. Behalve de prijs van je abonnement, natuurlijk. Stap vandaag nog over! Heeft u nog vragen? bel ons gerust 014 97 55 70.

Installatie van je nieuwe abonnement.
Eén van onze gecertifieerde technici neemt de volledige installatie en activatie van je nieuwe abonnement op zich.
Onze monteur komt bij je langs en zorgt ervoor dat alles perfect werkt.

Fritzbox 7360 € 89,00
Splitter € 10,00
Eenmalig nieuwe lijn € 99,00