Digitale TV

Binnenkort Stijlvol tv kijken met Digitale TV

Digitale TV van Mixtus is hét voordelige en betrouwbare alternatief voor de kabel en satelliet. Je kijkt voordelig digitale televisie met een betere beeld- en geluidskwaliteit. Digitale TV is ook gemakkelijk zelf aan te sluiten. Of je nu de smartcard of de HD Digicorder kiest, binnen 7 minuten kijk je al televisie! Digitale TV werkt bovendien volledig draadloos, je kunt dus overal in huis tv kijken zonder kabels aan te leggen.

Overal TV kijken, thuis of op vakantie in België

tv-kijken-op-ipad

Lekker TV kijken op de iPad. Dit is met de zomermaanden in het voorruit zicht erg handig om bijvoorbeeld buiten in de tuin TV te kijken op je ipad of dat gezinsleden iets anders willen kijken en ruzie maken over wie er gaat over de afstandsbediening van de tv. Dan biedt het onderstaande uitkomst. Kijk overal TV wanneer het jou uitkomt op je smartphone, tablet en pc dankzij Digitale TV van Mixtus.

Overzicht tv zenders

Overzicht radio zenders

Stap 1: Aanvragen

Via onze website kunt u binnenkort Digitale TV bestellen. Uw opdracht wordt op werkdagen voor 18:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvangt u van ons een bevestiging van uw aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over uw bestelling zal onze klantendienst contact met u opnemen.

Stap 3: Apparatuur en Installatie

De technieker zal alle bestelde apparatuur meebrengen tijdens de installatie.

Levertijd

De verwachte levertijd van Digitale TV van bestelling tot oplevering, is 10 werkdagen.

Eenmalig activatie en installatie € 50,00
Smartcard eenmalig € 69,00
Extra Digicorder huren € 9,00 per maand