Mixtus Belgium – Internet, TV, Mobiel & Vast Telefonie

Waar wacht je nog op?

Razendsnel internet!

Met het hele gezin online via tablet, smartphone, laptop of de nieuwste XBOX. Dat kan allemaal zorgeloos en zonder snelheidsverlies met Fiber of VDSL. Je surft draadloos en onbeperkt met het beste en nieuwste modem de FRITZ!Box 7530 AX! Je kan zelfs je eigen Gastnetwerk instellen. Dat is een stuk veiliger. Op het gastnetwerk is er toegang tot internet en bijvoorbeeld WhatsApp, maar kunnen je gasten geen toegang krijgen tot de rest van je netwerk en je Fritz!Box informatie.

Onze internet abonnementen

Fiber

Per maand

€59,95

incl. BTW

VDSL

Per maand

€49,95

incl. BTW

Mixtus biedt internet aan in heel België

Mixtus levert internet via het betrouwbare netwerk van Proximus. Dus overal waar je Proximus-diensten kan krijgen, kan je ook Mixtus krijgen.

Gratis installatie

Om ervoor te zorgen dat je ten volle kan genieten van je internet bij je thuis, neemt één van onze gecertifieerde technieker de volledige installatie en activatie op zich.

Gratis overstappen

Stap je over van een andere operator, dan regelen wij de volledige overstap. Het enige wat je hoeft te doen is online je bestelling plaatsen. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met een van onze adviseurs bereikbaar op werkdagen van 08:00 uur tot 21:00 uur.