ADSL

ADSL

Zeer voordelig en onbeperkt internet!

fritzbox_7360_left_en_640x400

Een korte geschiedenis les maakt al veel duidelijk. ADSL is een afkorting voor Assymetric Digital Subscriber Line. Hierbij wordt het internetsignaal verstuurd over de koperen telefoonkabel. Om geen storing te veroorzaken tijdens de klassieke telefoongesprekken moet er een splitter gebruikt worden, die heb je waarschijnlijk wel al eens zien zitten in de buurt van je vaste telefoon.

Bij ADSL loopt er glasvezel naar de telefooncentrale op wijkniveau. Daarna loopt het internetsignaal verder over de koperkabel. Dit zorgt voor redelijk wat verlies in snelheid, zeker als je weet dat de meeste klanten vrij ver van de telefooncentrale liggen.

Feiten

ADSL is vandaag de dag nog altijd beschikbaar, wanneer er op jou adres nog geen VDSL beschikbaar is, dan bieden wij jou dit nog aan. Ons advies is altijd om te kiezen voor VDSL omdat dit vele malen sneller internet is.

 • Max. 20 Mbps down / 2 Mbps up
 • onbeperkt downloaden
 • WiFi inclusief
 • inclusief vaste lijn
 • Gratis overstappen
 • Gratis installatie
 • Gratis helpdesk

powerline-1220e-set
Waarom kabels leggen als je gegevens ook via de stroomleiding kunt versturen? FRITZ!Powerline 1220E maakt van elke contactdoos in je woning een snelweg voor gegevens: met snelheden tot 1.200 Mbit/s razen ook grote gegevenspakketten bliksemsnel en veilig door het thuisnetwerk. Bij Mixtus verkrijgbaar voor slechts € 69,00 incl. BTW.

 

 

 

Kijk maar eens naar onderstaande video hoe simpel het geïnstalleerd is!
Heb je nog vragen? Bel ons gerust 014 97 55 70

 

Stap 1: Aanvragen

Via onze website kun je een ADSL internetverbinding bestellen. Je opdracht wordt op werkdagen voor 18:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvang je van ons een bevestiging van je aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over je bestelling zal onze klantendienst contact met je opnemen.

Stap 3: Opleveren

Het modem zal een aantal dagen voor oplevering worden toegestuurd. In deze doos tref je een handleiding aan voor het aansluiten van het modem en de brief met de opleverdatum van je internetverbinding.

Levertijd

De verwachte levertijd van een internetverbinding, van bestelling tot oplevering, is 5 werkdagen. Wanneer Mixtus je verbinding kan opleveren op een bestaande lijn, kan het zelfs nog sneller.

Veranderen van provider is mega makkelijk: Je hebt enkel je Easy Switch ID en je klantennummer nodig. Mixtus zorgt voor je overstap van opzegging tot volledige installatie door een technieker! Stap vandaag nog over! Heb je nog vragen? bel ons gerust 014 97 55 70.

 

 

 

Onze technicus doet de installatie gratis.

Dit houdt in:

 • Onze technicus bekijkt samen met jou de plaats waar je je producten wilt installeren.
 • Hij installeert of vervangt de Proximus-aansluiting, controleert de bestaande kabels tussen deze laatste en de modem en plaatst indien nodig extra kabels (max. 35 meter).
 • Hij installeert de toestellen, sluit ze aan en configureert ze.
 • Hij configureert ook je pc/imac /smartphone en analyseert je wifi-netwerk.
 • Hij laat je zien hoe je nieuwe producten werken en geeft een antwoord op al je vragen.
Activeringskosten € 50,00 eenmalig
ADSL € 24,95 per maand
FRITZ!Box 7430 modem € 89,00
FRITZ!Powerline 1220E € 69,00