VDSL

Razend snel en onbeperkt internet!  Downloaden wordt nu echt gaaf!

VDSL staat voor Very-high-bit-rate Digital Subscriber Line. Dit is de opvolger van de ADSL-technologie. Nu loopt het internetsignaal niet tot aan de wijkcentrale, maar tot aan de straatcentrale. Vandaar worden de signalen dan verder via een glasvezelverbinding vervoerd. Zo is er veel minder kwaliteitsverlies, waardoor de snelheid van je internetverbinding hoger ligt.

Kies zeker voor een VDSL abonnement van Mixtus, u zult hier zeker geen spijt van krijgen!

Feiten

 • Max. 100 Mbps down / 40 Mbps up
 • Onbeperkt downloaden
 • WiFi inclusief
 • Inclusief vaste lijn
 • Gratis overstappen
 • Gratis installatie
 • Gratis helpdesk

Je downloadsnelheid thuis hangt voornamelijk af van de afstand tussen het aansluitingspunt en de centrale, je computerinstallatie en de binnenbekabeling. Enkel als deze 3 optimaal zijn, kun je genieten van de maximale snelheid

Waarom kabels leggen als je gegevens ook via de stroomleiding kunt versturen? FRITZ!Powerline 1240E maakt van elke contactdoos in je woning een snelweg voor gegevens: met snelheden tot 1.200 Mbit/s razen ook grote gegevenspakketten bliksemsnel en veilig door het thuisnetwerk. Bij Mixtus verkrijgbaar voor slechts € 69,00 incl. BTW.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust 014 97 55 70

 

Stap 1: Aanvragen

Via onze website kun je een VDSL internetverbinding bestellen. Je opdracht wordt op werkdagen voor 18:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvang je van ons een bevestiging van je aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over je bestelling zal onze klantendienst contact met je opnemen.

Stap 3: Opleveren

Het modem zal een aantal dagen voor oplevering worden toegestuurd. In deze doos tref je een handleiding aan voor het aansluiten van het modem en de brief met de opleverdatum van je internetverbinding.

Levertijd

De verwachte levertijd van een internetverbinding, van bestelling tot oplevering, duurt maximaal 20 werkdagen. Wanneer Mixtus je verbinding kan opleveren op een bestaande lijn, kan het zelfs nog sneller.

Veranderen van provider is mega makkelijk: Je hebt enkel je Easy Switch ID en je klantennummer nodig. Mixtus zorgt voor je overstap van opzegging tot volledige installatie door een technieker! Stap vandaag nog over! Heb je nog vragen? bel ons gerust 014 97 55 70.

Onze technicus doet de installatie gratis.

Dit houdt in:

 • Onze technicus bekijkt samen met jou de plaats waar je je producten wilt installeren.
 • Hij installeert of vervangt de Proximus-aansluiting, controleert de bestaande kabels tussen deze laatste en de modem en plaatst indien nodig extra kabels (max. 35 meter).
 • Hij installeert de toestellen, sluit ze aan en configureert ze.
 • Hij configureert ook je pc/imac /smartphone en analyseert je wifi-netwerk.
 • Hij laat je zien hoe je nieuwe producten werken en geeft een antwoord op al je vragen.
Activeringskosten € 50,00 eenmalig
VDSL € 39,95 per maand
FRITZ!Box 7530 modem € 89,00
FRITZ!Powerline 1240E € 69,00