microsoft teams

Voor maar

€29,95

Per maand incl. BTW

teams

Er wordt steeds meer thuis gewerkt en dan is het een uitdaging om effectief met je collega’s te blijven communiceren. Die uitdaging is eenvoudig aan te gaan met Microsoft Teams. Je kan heel efficiënt telefoon- en videogesprekken voeren en bestanden delen via elk apparaat: computer, smartphone of tablet.

 • Efficiënt thuiswerken
 • Chatten, bellen, online vergaderen
 • De goedkoopste

Thuis Internet + Bellen

 • Max. 100 Mbps down
 • Max. 40 Mbps up
 • Onbeperkt internet
 • Onbeperkt bellen Vast/Mobiel in België
 • Gratis WiFi
 • Activeringskosten € 50,00
 • Contractduur 6 maanden

Voor € 29,95 per maand bel je onbeperkt naar alle* vaste en mobiele nummers in Europa. Geen verrassingen, of je nu wekelijks een uur met je zus in Parijs of dagelijks een kwartier met je broer in Amsterdam belt.

*Alle vaste en gsm nummers in Europa m.u.v. betaalde servicenummers.

Uitleg bij overstappen:

Overstappen klinkt spannend. Tegenwoordig valt dat erg mee. Bij je overstap naar Hosted Telefonie van Mixtus hoef je maximaal 2 dingen te doen:

 1. Controleer of je abonnement bij je huidige aanbieder opzegbaar is. Ben je langer dan 6 maanden al klant, dan is dit altijd opzegbaar. Als je abonnement opzegbaar is kun je overstappen.
 2. Indien je je vaste nummer wilt behouden en niet zonder telefonie wilt komen te zitten, dan moet je wachten tot een medewerker van Mixtus je heeft gebeld. Pas als je de migratie en installatiedatum weet kun je je huidige abonnement opzeggen. Je hebt bij de meeste providers een maand opzegtermijn en zo kom je niet onverhoopt zonder telefonie te zitten.

Stap 1: Aanvragen

Via onze website kun je het Mixtus Duo abonnement bestellen. Je opdracht wordt op werkdagen voor 18:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvang je van ons een bevestiging van je aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over je bestelling zal onze klantendienst contact met je opnemen.

Stap 3: Opleveren

Het modem zal een aantal dagen voor oplevering worden toegestuurd. In deze doos tref je een handleiding aan voor het aansluiten van het modem en de brief met de opleverdatum van je diensten. Wanneer je een nieuw telefoonnummer aanvraagt, zal deze gelijk werken. Wanneer je een bestaand telefoonnummer wilt overnemen, dan zal dit achteraf na het opleveren van de internetverbinding worden opgeleverd.

Levertijd

De verwachte levertijd van een internetverbinding, van bestelling tot oplevering, is 5 werkdagen. Wanneer Mixtus je verbinding kan opleveren op een bestaande lijn, kan het zelfs nog sneller.