Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuws over de FRITZ!Apps


AVM Content

De FRITZ!Apps worden regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies en verbeteringen. In deze bijdrage stellen we belangrijke nieuwe features aan je voor die recent aan de gratis apps voor Android en iOS zijn toegevoegd. De versienummers van de apps voor iOS en Android verschillen, zodat nieuwe features voor elk systeem met verschillende updates verschijnen.

Donker thema in veel FRITZ!Apps beschikbaar

De meeste FRITZ!Apps voor Android en iOS zijn inmiddels voorbereid op een donker thema. Het maakt het aflezen van het scherm minder vermoeiend voor je ogen en verlengt ook nog eens de batterijduur van smartphones met een OLED-scherm. De FRITZ!Apps nemen de systeembrede instelling voor de lichte en donkere weergave over. Bij de Android-apps kun je de gewenste weergave voor de app apart selecteren.

FRITZ!App Smart Home voor Android

Compleet nieuw in de FRITZ!App Smart Home voor Android zijn de functies voor het activeren van de vorstbeveiliging en de boostfunctie. Handig: je kunt de duur van de gewenste instelling instellen. Bovendien geeft de app in het overzicht nu ook de toestand van huisdeur- en raamsensors weer.

In FRITZ!App Smart Home kun je al een tijdje zelf de kleur bepalen met de ledlamp FRITZ!DECT 500.

FRITZ!App Fon voor iOS: nu met de nieuwste iOS-technologie

FRITZ!App Fon voor iOS gebruikt nu de nieuwste iOS-technologie voor de oproepsignalering. Bovendien kun je niet-opgeslagen telefoonnummers voortaan rechtstreeks in de app blokkeren en deblokkeren. Een andere handige nieuwe functie is de weergave van faxberichten in de oproeplijst. Android-gebruikers kunnen FRITZ!App Fon vanuit de browser selecteren voor oproepen.

FRITZ!App WLAN: met een druk op de knop vertraging meten

De FRITZ!App WLAN voor iOS en Android geeft de vertraging weer als je de functie ‘Measure Wi-Fi’ start. In de weergave van het thuisnetwerk zie je zowel de vertraging van je apparaat in het thuisnetwerk als die tussen je apparaat en het internet.