Eindelijk een nieuwe provider met grootse service!

Vaarwel reuzen als Proximus, Telenet of Orange. Welkom Mixtus. Als nieuwe provider steken we het vuur aan de lont van internet, televisie, mobiel en telefonie. Slaat de vonk over? Dat is de bedoeling. Kies voor Mixtus en geniet van het beste aanbod aan de beste prijzen.

Iedereen online 

Ja, Mixtus is klein, maar enthousiasme hebben we in overvloed. Net als een zeer uitgebreid aanbod voor private klanten en bedrijven. Sinds 2020 is het gamma compleet met naast internet, telefonie en mobiele telefonie ook digitale tv. Ons doel? Telecom en internet toegankelijk en betaalbaar maken voor elke Belg. Want iedereen is vandaag online, toch?

Met de glimlach 

Plezier voor onze klanten en voor onszelf is onze basis. Daarom komen we elke dag met de glimlach werken en staan we onze klanten graag bij. Met advies en service op een persoonlijke manier, uiteraard. Want bij Mixtus telt niet je klantennummer, wel wie je bent en wat je wil. Zo eenvoudig mogelijk, zo performant mogelijk, zo betaalbaar mogelijk. En weet je het zelf niet zo goed? We helpen je door het bos de bomen zien.

Welkom in elke taal 

Net als België zijn we meertalig en multicultureel. Dat vinden wij een meerwaarde. We willen een bedrijf zijn waar iedereen zich thuis voelt. Van klant tot stagiair. Van medewerker tot manager. Net daarom spreken onze ervaren collega’s meerdere talen. Zo helpen en adviseren ze in heldere woorden en in de taal die jij best begrijpt. Geen verrassingen achteraf, gewoon to the point en duidelijk.

Open deuren 

Het beste aanbod aan de beste prijzen. Als provider willen we de beste zijn in elk onderdeel: een partner die bereikbaar is en je helpt bij alle vragen. Daarom vinden wij een snelle en vriendelijke service het minste wat we voor onze klanten kunnen doen. Via mail, telefonisch of in levende lijve. De deuren van ons kantoor staan altijd open voor een koffie met babbel. Kom gerust langs. Dat horen we andere providers niet zeggen.

Mixtus Belgium is member of the Mixtus Group.