Mixtus Belgium – Internet, TV, Mobiel & Vast Telefonie

FRITZ! Trunk

Met de FRITZ! Trunk gebruik je jouw FRITZ!Box als telefooncentrale met één of meerdere FRITZ!Fon handsets. De dienst bestaat uit 1 telefoonnummer, regionaal of landelijk, en 1 account ingesteld in de FRITZ!Box met een basis belroute met bijvoorbeeld voicemail en welkomstteksten.

Onbeperkt Bellen Europa

Bel je regelmatig en wil je grip op je telefoonrekening? Dan is ‘Onbeperkt Bellen’ de ideale toevoeging op je abonnement. Ook is dit product los verkrijgbaar, als je dus internet hebt via een andere operator, kun je ook via Mixtus FRITZ! Trunk afnemen.

Met smartphone en tablet bellen in het vaste net

Met FRITZ!App Fon kun je met je smartphone of tablet bellen via het vaste net. Je belt dan tegen het tarief voor het vaste net, en dat is meestal een vaste prijs. FRITZ!App Fon ondersteunt bluetoothheadsets waardoor je tijdens het bellen het gemak hebt van optimale flexibiliteit.

Vaste Telefonie

FRITZ! Trunk

€4,95

Per maand

incl. BTW

Bellen met gemak

Met de FRITZ!App Fon kun je je mobiele telefoon of tablet heel eenvoudig via Wi-Fi met de FRITZ!Box verbinden en gebruiken als vaste telefoon. Zo kun je thuis of op kantoor met je smartphone gemakkelijk via het vaste net bellen. Uiteraard met comfortfuncties zoals een oproeplijst, interne gesprekken of handsfree bellen.

Als je wilt dat je smartphone alleen rinkelt bij specifieke vaste telefoonnummers, dan kun je deze telefoonnummers in de instellingen van de FRITZ!App Fon selecteren.

Perfect voor de thuiswerkplek: HD-telefonie en bluetoothheadsets

Veranderen van provider is mega makkelijk: Je hebt enkel je Easy Switch ID en je klantennummer nodig. Mixtus zorgt voor je overstap van opzegging tot volledige installatie door een technieker! Stap vandaag nog over! Heb je nog vragen? bel ons gerust 014 97 55 70.

MyFRITZ!App, FRITZ!App Fon en FRITZ!Box – samen sterk

FRITZ!App Fon is de beste keuze om met je smartphone te bellen via het vaste net. En met MyFRITZ!App profiteer je zelfs van nóg meer gemak: deze app informeert je over gemiste oproepen en nieuwe ingesproken berichten op je antwoordapparaat – zowel thuis als onderweg.

Tip: wil je de contacten van je smartphone ook op je FRITZ!Fon gebruiken? Importeer dan gewoon je contacten als onlinetelefoonboek in de FRITZ!Box.

Voor smartphones en tablets met Android en iOS

FRITZ!App Fon is verkrijgbaar voor Android en iOS en werkt zowel op smartphones als op tablets. De app is gratis voor alle FRITZ!Box-gebruikers en in een handomdraai klaar voor gebruik.

Om FRITZ!App Fon te kunnen gebruiken, heb je FRITZ!OS 7 (of nieuwer) nodig op je FRITZ!Box.

Mixtus is voor iedereen

Mixtus is voor iedereen

We luisteren naar je om jouw behoefte scherp te krijgen. Zo kunnen we jou de beste aanbieding doen. We stralen uit dat we trots zijn als je voor ons kiest. We zijn 24/7 bereikbaar voor jou als klant en beantwoorden jouw vraag snel.

Mixtus is positief

We beantwoorden jouw vragen open en oprecht. We kiezen altijd voor een positieve benadering. We laten jou voelen dat jij met jouw achtergrond bij Mixtus thuis bent.

Mixtus handelt proactief

We bieden de beste abonnementen in heel Belgie voor de juiste prijs. We maken overzichtelijke facturen met al je afgenomen diensten van die maand. We doen jou ongevraagd een beter aanbod en delen tips en aanbiedingen voor nog meer voordeel.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, stabiliteit

Met trots dragen we uit dat we een multicultureel bedrijf zijn dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit. Of het nu gaat om Internet, TV, Mobiel of Vaste Telefonie, Via Fiber of VDSL. Mixtus geeft jou wat je nodig hebt om in contact te blijven.

Levering

1.
Stap 1: Aanvragen

Via onze website kun je een FRITZ! Trunk bestellen. Je opdracht wordt op werkdagen voor 18:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

2.
Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvang je van ons een bevestiging van je aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over je bestelling zal onze klantendienst contact met je opnemen.

3.
Stap 3: Opleveren

Binnen 24 uur ontvang je per e-mail je FRITZ! Trunk gegevens + handleiding.

1.
Stap 1: Aanvragen

Via onze website kun je een FRITZ! Trunk bestellen. Je opdracht wordt op werkdagen voor 18:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

2.
Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvang je van ons een bevestiging van je aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over je bestelling zal onze klantendienst contact met je opnemen.

3.
Stap 3: Opleveren

Binnen 24 uur ontvang je per e-mail je FRITZ! Trunk gegevens + handleiding.

Tarieven

Activeringskosten Gratis
Nieuw Nummerbehoud Gratis
Gratis Nieuw nummer Gratis
FRITZ! Trunk € 4,95 per maand
Onbeperkt Bellen Europa € 19,95 per maand
Onbeperkt Bellen België € 9,95 per maand