FRITZ! Trunk

 

Met de FRITZ! Trunk gebruik je jouw FRITZ!Box als telefooncentrale met één of meerdere FRITZ!Fon handsets. De dienst bestaat uit 1 telefoonnummer, regionaal of landelijk, en 1 account ingesteld in de FRITZ!Box met een basis belroute met bijvoorbeeld voicemail en welkomstteksten.

Onbeperkt Bellen Europa

Bel je regelmatig en wil je grip op je telefoonrekening? Dan is ‘Onbeperkt Bellen’  de ideale toevoeging op je abonnement. Ook is dit product los verkrijgbaar, als je dus internet hebt via een andere operator, kun je ook via Mixtus FRITZ! Trunk afnemen.

Met smartphone en tablet bellen in het vaste net

Met FRITZ!App Fon kun je met je smartphone of tablet bellen via het vaste net. Je belt dan tegen het tarief voor het vaste net, en dat is meestal een vaste prijs. FRITZ!App Fon ondersteunt bluetoothheadsets waardoor je tijdens het bellen het gemak hebt van optimale flexibiliteit.

Bellen met gemak

Met de FRITZ!App Fon kun je je mobiele telefoon of tablet heel eenvoudig via Wi-Fi met de FRITZ!Box verbinden en gebruiken als vaste telefoon. Zo kun je thuis of op kantoor met je smartphone gemakkelijk via het vaste net bellen. Uiteraard met comfortfuncties zoals een oproeplijst, interne gesprekken of handsfree bellen.

Als je wilt dat je smartphone alleen rinkelt bij specifieke vaste telefoonnummers, dan kun je deze telefoonnummers in de instellingen van de FRITZ!App Fon selecteren.

Perfect voor de thuiswerkplek: HD-telefonie en bluetoothheadsets

FRITZ!App Fon ondersteunt bluetoothheadsets. Zo heb je tijdens het werk je handen vrij en kun je met collega’s bellen of gewoon privé met vrienden en familie.

Ervaar telefoongesprekken met een natuurlijk geluid dankzij high-definitiontelefonie met FRITZ!App Fon.

Stap 1: Aanvragen

Via onze website kun je een FRITZ! Trunk bestellen. Je opdracht wordt op werkdagen voor 18:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvang je van ons een bevestiging van je aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over je bestelling zal onze klantendienst contact met je opnemen.

Stap 3: Opleveren

Binnen 24 uur ontvang je per e-mail je FRITZ! Trunk gegevens + handleiding.

Activeringskosten Gratis
Nieuw netnummer Gratis
Portering bestaand net nummer Gratis
FRITZ! Trunk € 4,95 per maand
Onbeperkt Bellen Europa € 19,95 per maand
Onbeperkt Bellen België € 9,95 per maand