Basic+ TV

Extra Kaart – tv in een tweede kamer

Met de Extra Kaart ontdek je de meest bekeken Vlaamse zenders op een tweede tv. Zo kan iedereen genieten van zijn favoriete tv-programma’s in verschillende kamers thuis op hetzelfde moment. Voor elke tv heb je ook een hd-decoder nodig en een aansluiting met je schotel.

De gratis optie erotiek geeft je 24u per dag de meest sensuele en en ondeugende films voor volwassenen. Hoeveel extra zenders je kan kijken, hangt af van je zenderpakket. De erotiekzenders zijn eenvoudig te blokkeren met het kinderslot op je tv en op Live TV op je smartphone, tablet en pc.

Man-X brengt elke nacht een ruim aanbod aan erotiek voor mannen die van mannen houden. Volledig discreet op je aanrekening als “Optie 2” en bovendien gemakkelijk te blokkeren met het kinderslot op je tv.

Man-X is dé erotiekzender voor mannen die van mannen houden. Thema-avonden met de bekendste gay-acteurs uit de erotische filmindustrie zijn geen uitzondering. Elke maand zijn er nieuwe premières met de mooiste mannen.

De optie Man-X is elke dag beschikbaar vanaf middernacht tot 06u en kan je nemen bij elk zenderpakket. Je kan de optie op elk moment activeren of uitschakelen.

Een extra groot zenderaanbod met iets magisch voor iedereen van ons. Dit is voor de ultieme samen in de zetel hangers die houden van een XXL tv-aanbod boordevol entertainment om te ontdekken. Een ruim aanbod van documentaires, sport, series, tekenfilms, films betoveren je tv met pure magie.

Stap 1: Aanvragen

Via onze website kun je Basic+ TV van TV Vlaanderen bestellen. Je opdracht wordt op werkdagen voor 18:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvang je van ons een bevestiging van je aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over je bestelling zal onze klantendienst contact met je opnemen.

Stap 3: Levertijd

De verwachte levertijd van Basic+ TV van bestelling tot oplevering, is 5 werkdagen.

Activeringsvergoeding Antenne TV eenmalig € 29,95
CI+module met smartcard voor Antenne TV eenmalig € 49,00
Decoder met CI+module + smartcard voor Antenne TV eenmalig € 99,00
Antenne eenmalig € 29,00