hosted voip

Voor maar

€29,95

Per maand incl. BTW

Hosted VoIP

Hosted VoIP biedt veel voordelen. Flexibiliteit, heldere geluidskwaliteit, schaalbaarheid en integratie met software zijn er nog maar een paar.

Mixtus gaat verder. Met Mixtus profiteer je van een ongeëvenaard gebruiksgemak. En minstens zo belangrijk, we beschikken over een schat aan ervaring en slimme tips om de bereikbaarheid van onze klanten te optimaliseren..

Hosted VoIP 1 Gebruiker

  • 1 Gebruiker
  • Qaller App
  • Gratis nummerbehoud
  • Contractduur 1 maand

Om het verhaal nog beter te maken, heeft Mixtus de app Qaller in het leven geroepen. Dankzij de Qaller app op uw smartphone wordt deze een onderdeel van uw telefooncentrale.

U kan mobiel doorschakelen en omleidingen in- of uitschakelen. Wilt u meer? Met de Qaller Plus bent u tevens inkomend bereikbaar en kan u uitbellen met het telefoonnummer van uw kantoor.

Stap 1: Aanvragen

Via onze website kun je het Mixtus Duo abonnement bestellen. Je opdracht wordt op werkdagen voor 18:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvang je van ons een bevestiging van je aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over je bestelling zal onze klantendienst contact met je opnemen.

Stap 3: Opleveren

Het modem zal een aantal dagen voor oplevering worden toegestuurd. In deze doos tref je een handleiding aan voor het aansluiten van het modem en de brief met de opleverdatum van je diensten. Wanneer je een nieuw telefoonnummer aanvraagt, zal deze gelijk werken. Wanneer je een bestaand telefoonnummer wilt overnemen, dan zal dit achteraf na het opleveren van de internetverbinding worden opgeleverd.

Levertijd

De verwachte levertijd van een internetverbinding, van bestelling tot oplevering, is 5 werkdagen. Wanneer Mixtus je verbinding kan opleveren op een bestaande lijn, kan het zelfs nog sneller.

  1. Controleer of je abonnement bij je huidige aanbieder opzegbaar is. Ben je langer dan 6 maanden al klant, dan is dit altijd opzegbaar. Als je abonnement opzegbaar is kun je overstappen.
  2. Indien je je vaste nummer wilt behouden en niet zonder telefonie wilt komen te zitten, dan moet je wachten tot een medewerker van Mixtus je heeft gebeld. Pas als je de migratie en installatiedatum weet kun je je huidige abonnement opzeggen. Je hebt bij de meeste providers een maand opzegtermijn en zo kom je niet onverhoopt zonder telefonie te zitten.

Nieuwe regionale telefoonnummers aanvragen is eenvoudig en snel geregeld. Mixtus heeft – van alle netnummer regio’s in België – altijd nummers op voorraad die je direct kunt gebruiken.

PlaatsNetnummer
Nummer regio Brussel02
Nummer regio Antwerpen03
Nummer regio Luik04
Nummer regio Gent09