Mixtus Belgium – Internet, TV, Mobiel & Vast Telefonie

Internet + Bellen

Bij Mixtus surf je echt onbeperkt. Geen addertjes onder het gras. Geen maximum aantal GB’s in onze voorwaarden. Mixtus schroeft jouw snelheid niet terug. Je kan dus de wereld aan films en muziek downloaden.

Gratis nieuw of bestaand telefoonnummer mee verhuizen?

Bij het Internet + Bellen abonnement ontvang je standaard een gratis vast telefoonnummer. Je mag ook gratis je eigen bestaand vast telefoonnummer meenemen naar ons! Daarmee bel je onbeperkt naar vast en mobiel in heel België en voordelig naar buitenlandse nummers. Je bent altijd bereikbaar op de vaste telefoon. Fijn en vertrouwd, toch?

Pack

Internet + Bellen

€49,95

Per maand

incl. BTW

Altijd bereikbaar met gratis voicemail

Beluister gratis je voicemail en ontvang een berichtje in je mailbox als je een nieuw voicemailbericht hebt ontvangen.

Stabiele kwaliteit

Surf jij vandaag ook trager als je buren op hetzelfde moment online zijn? Da’s binnenkort verleden tijd, want met fiber geniet je eender wanneer van een krachtig en stabiel netwerk. Daarnaast krijgt elke woning een eigen fiberkabel en moet je het netwerk niet delen — ook niet in een appartementsgebouw. De hele wijk kan naar hartenlust het internet gebruiken, en jouw verbinding blijft even snel, veilig en stabiel.

Op Mixtus kun je bouwen: de technologie heeft geen last van vocht of straling, waardoor de datastroom niet onderbroken wordt. Via fiber kun je dus altijd ongestoord gamen, series bingen en surfen aan de hoogste kwaliteit.

Geniet met het hele gezin zorgeloos van internet-tv en streamingdiensten zoals netflix, spotify enz. Voordeliger kan u nergens vinden!

Mixtus is voor iedereen

Mixtus is voor iedereen

We luisteren naar je om jouw behoefte scherp te krijgen. Zo kunnen we jou de beste aanbieding doen. We stralen uit dat we trots zijn als je voor ons kiest. We zijn 24/7 bereikbaar voor jou als klant en beantwoorden jouw vraag snel.

Mixtus is positief

We beantwoorden jouw vragen open en oprecht. We kiezen altijd voor een positieve benadering. We laten jou voelen dat jij met jouw achtergrond bij Mixtus thuis bent.

Mixtus handelt proactief

We bieden de beste abonnementen in heel Belgie voor de juiste prijs. We maken overzichtelijke facturen met al je afgenomen diensten van die maand. We doen jou ongevraagd een beter aanbod en delen tips en aanbiedingen voor nog meer voordeel.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, stabiliteit

Met trots dragen we uit dat we een multicultureel bedrijf zijn dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit. Of het nu gaat om Internet, TV, Mobiel of Vaste Telefonie, Via Fiber of VDSL. Mixtus geeft jou wat je nodig hebt om in contact te blijven.

Levering

1.
Stap 1: Aanvragen

Via onze website kun je het Internet + Bellen abonnement bestellen. Je opdracht wordt op werkdagen voor 18:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

2.
Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvang je van ons een bevestiging van je aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over je bestelling zal onze klantendienst contact met je opnemen.

3.
Stap 3: Opleveren

Het modem zal een aantal dagen voor oplevering worden toegestuurd. In deze doos tref je een handleiding aan voor het aansluiten van het modem en de brief met de opleverdatum van je diensten. Wanneer je een nieuw telefoonnummer aanvraagt, zal deze gelijk werken. Wanneer je een bestaand telefoonnummer wilt overnemen, dan zal dit achteraf na het opleveren van de internetverbinding worden opgeleverd.

4.
Stap 4: Levertijd

De verwachte levertijd van een internetverbinding, van bestelling tot oplevering, is 5 werkdagen. Wanneer Mixtus je verbinding kan opleveren op een bestaande lijn, kan het zelfs nog sneller.

1.
Stap 1: Bestellen

Via onze website kun je een Internet + Bellen pakket bestellen. Je opdracht wordt op werkdagen voor 18:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

2.
Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvang je van ons een bevestiging van je aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over je bestelling, zal onze klantenservice contact met je opnemen.

3.
Stap 3: Opleveren

Het modem zal een aantal dagen voor oplevering worden toegestuurd. In deze doos tref je een handleiding aan voor het aansluiten van het modem en de brief met de opleverdatum van je internetverbinding. Heb je een nieuw nummer aangevraagd, dan werkt dat direct. Wil je een bestaand nummer overnemen, dan wordt dat geregeld na de oplevering van je internetverbinding.

4.
Stap 4: Levertijd

De verwachte levertijd van Internet + Bellen, van bestelling tot oplevering, is 10 werkdagen. Wanneer Mixtus je verbinding kan opleveren op een bestaande lijn, kan dit sneller.

Installatie

Onze technicus doet de installatie gratis.
Dit houdt in:

Overstappen via Easy Switch

Veranderen van provider is mega makkelijk: Je hebt enkel je Easy Switch ID en je klantennummer nodig. Mixtus zorgt voor je overstap van opzegging tot volledige installatie door een technieker! Stap vandaag nog over! Heb je nog vragen? bel ons gerust 014 97 55 70.

Tarieven

Activeringskosten € 50,00 eenmalig
Internet + Bellen € 49,95 per maand
FRITZ!Box 7530 AX modem € 99,00
FRITZ!WLAN 1200 AX Repeater € 80,00
FRITZ!Fon C6 € 79,95