Mixtus Belgium – Internet, TV, Mobiel & Vast Telefonie

Over Mixtus

Eindelijk een nieuwe provider met grootse service!

Vaarwel reuzen als Proximus, Telenet of Orange. Welkom Mixtus. Als nieuwe provider steken we het vuur aan de lont van internet, televisie, mobiel en telefonie. Slaat de vonk over? Dat is de bedoeling. Kies voor Mixtus en geniet van het beste aanbod aan de beste prijzen.

Iedereen online

Ja, Mixtus is klein, maar enthousiasme hebben we in overvloed. Net als een zeer uitgebreid aanbod voor private klanten en bedrijven. Sinds 2024 is het gamma compleet met naast internet, telefonie en mobiele telefonie ook digitale tv. Ons doel? Telecom en internet toegankelijk en betaalbaar maken voor elke Belg. Want iedereen is vandaag online, toch?

Welkom in elke taal

Net als België zijn we meertalig en multicultureel. Dat vinden wij een meerwaarde. We willen een bedrijf zijn waar iedereen zich thuis voelt. Van klant tot stagiair. Van medewerker tot manager. Net daarom spreken onze ervaren collega’s meerdere talen. Zo helpen en adviseren ze in heldere woorden en in de taal die jij best begrijpt. Geen verrassingen achteraf, gewoon to the point en duidelijk.

Open deuren

Het beste aanbod aan de beste prijzen. Als provider willen we de beste zijn in elk onderdeel: een partner die bereikbaar is en je helpt bij alle vragen. Daarom vinden wij een snelle en vriendelijke service het minste wat we voor onze klanten kunnen doen. Via mail, telefonisch of in levende lijve. De deuren van ons kantoor staan altijd open voor een koffie met babbel. Kom gerust langs. Dat horen we andere providers niet zeggen.

Mixtus Belgium is member of the Mixtus Group.

Mixtus is voor iedereen

Mixtus is voor iedereen

We luisteren naar je om jouw behoefte scherp te krijgen. Zo kunnen we jou de beste aanbieding doen. We stralen uit dat we trots zijn als je voor ons kiest. We zijn 24/7 bereikbaar voor jou als klant en beantwoorden jouw vraag snel.

Mixtus is positief

We beantwoorden jouw vragen open en oprecht. We kiezen altijd voor een positieve benadering. We laten jou voelen dat jij met jouw achtergrond bij Mixtus thuis bent.

Mixtus handelt proactief

We bieden de beste abonnementen in heel Belgie voor de juiste prijs. We maken overzichtelijke facturen met al je afgenomen diensten van die maand. We doen jou ongevraagd een beter aanbod en delen tips en aanbiedingen voor nog meer voordeel.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, stabiliteit

Met trots dragen we uit dat we een multicultureel bedrijf zijn dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit. Of het nu gaat om Internet, TV, Mobiel of Vaste Telefonie, Via Fiber of VDSL. Mixtus geeft jou wat je nodig hebt om in contact te blijven.