Mixtus Belgium – Internet, TV, Mobiel & Vast Telefonie

Sim Only

Sim Only

5GB

Per maand

€10,00

incl. BTW

Sim Only

10GB

Per maand

€15,00

incl. BTW

Sim Only

15GB

Per maand

€20,00

incl. BTW

Sim Only

25GB

Per maand

€25,00

incl. BTW

*Eenmalig setupkosten € 25,00
In België & binnen de EU gaan uw gebruikte belminuten gewoon van uw bundel. Voor bellen vanuit België naar een EU-land blijven dezelfde internationale tarieven geldig.

Er zijn geen roamingkosten wanneer je reist binnen landen die deel uitmaken van de Europese Unie. Je kan dus gewoon je mobiele abonnement gebruiken met dezelfde voorwaarden als in België!!

Dit geldt ook voor Noorwegen, Liechtenstein en IJsland, maar ook voor Andorra, Gibraltar, Monaco en het Verenigd Koninkrijk. Er zijn daar ook geen roamingkosten.

Altijd de juiste simkaart

Bij je Sim Only ontvang je een 3-in-1-simkaart. Die bestaat uit drie delen: een gewone sim, microsim en een nanosim. Je drukt de simkaart die je nodig hebt eenvoudig uit en plaatst ‘m in je toestel. Zo heb jij altijd de juiste simkaart voor jouw smartphone. Ook handig: je kunt met je simkaart contactloos betalen.

Tarieven buiten bundel in België & EU*

5G
Ons netwerk behoort tot een van de beste in België. U geniet bijna in heel België van 5G. Zo kan u tot 20 keer sneller downloaden, chatten, surfen, foto’s uploaden,…in vergelijking met 4G.

Mixtus is voor iedereen

Mixtus is voor iedereen

We luisteren naar je om jouw behoefte scherp te krijgen. Zo kunnen we jou de beste aanbieding doen. We stralen uit dat we trots zijn als je voor ons kiest. We zijn 24/7 bereikbaar voor jou als klant en beantwoorden jouw vraag snel.

Mixtus is positief

We beantwoorden jouw vragen open en oprecht. We kiezen altijd voor een positieve benadering. We laten jou voelen dat jij met jouw achtergrond bij Mixtus thuis bent.

Mixtus handelt proactief

We bieden de beste abonnementen in heel Belgie voor de juiste prijs. We maken overzichtelijke facturen met al je afgenomen diensten van die maand. We doen jou ongevraagd een beter aanbod en delen tips en aanbiedingen voor nog meer voordeel.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, stabiliteit

Met trots dragen we uit dat we een multicultureel bedrijf zijn dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit. Of het nu gaat om Internet, TV, Mobiel of Vaste Telefonie, Via Fiber of VDSL. Mixtus geeft jou wat je nodig hebt om in contact te blijven.