Mixtus Belgium – Internet, TV, Mobiel & Vast Telefonie

Data Only

Even op internet surfen in de trein of je mails checken op jouw tablet? Met onze mobiele internet pakketten heb je overal toegang tot het internet. Op het strafste 4G netwerk van België!

Thuis

Internet + Bellen

€49,95

Per maand

incl. BTW

Data Only 5GB

Per maand

€19,00

incl. BTW

Data Only Unlimited

Per maand

€99,00

incl. BTW

Supersnel 5G internet

Van wachten wordt niemand blij. Wij van Mixtus ook niet. Daarom hebben wij standaard in al onze data only abonnementen supersnel 5G internet.

Mixtus is voor iedereen

Mixtus is voor iedereen

We luisteren naar je om jouw behoefte scherp te krijgen. Zo kunnen we jou de beste aanbieding doen. We stralen uit dat we trots zijn als je voor ons kiest. We zijn 24/7 bereikbaar voor jou als klant en beantwoorden jouw vraag snel.

Mixtus is positief

We beantwoorden jouw vragen open en oprecht. We kiezen altijd voor een positieve benadering. We laten jou voelen dat jij met jouw achtergrond bij Mixtus thuis bent.

Mixtus handelt proactief

We bieden de beste abonnementen in heel Belgie voor de juiste prijs. We maken overzichtelijke facturen met al je afgenomen diensten van die maand. We doen jou ongevraagd een beter aanbod en delen tips en aanbiedingen voor nog meer voordeel.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, stabiliteit

Met trots dragen we uit dat we een multicultureel bedrijf zijn dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit. Of het nu gaat om Internet, TV, Mobiel of Vaste Telefonie, Via Fiber of VDSL. Mixtus geeft jou wat je nodig hebt om in contact te blijven.